Latest Blogs

Rss
Published In: Basket Trøjer Hits: 4 Comment: 0

Trøjer bæres af alle sportsfolk, og de har en meget farverig historie. Tidligere blev disse trøjer båret af kun basketballspillere, men nu bæres de af alle typer atleter. Når jerseys først blev populære i 1960'erne og 1970'erne blev de lavet af uld. Men uld blev ikke meget værdsat, da det gjorde spillerne sved meget. Senere gav disse uldtrøjer vej til polyester, fordi de var betydeligt lettere. Men de havde stadig det samme problem som uld, da stoffet ikke var åndbart. NBA var mere bekymret over holdbarheden af ​​uniformerne og havde ikke meget hensyn til komfortniveauet for spillerne. Atleterne måtte tilfredsstille sig med et par uniformer for at vare et helt år igennem. Efter et årti eller to bestemte NBA at ændre stoffet i stoffet, og de omfattede en blanding af bomuld og polyester. Dette var et meget bedre valg og kvaliteten af ​​stoffet forbedret som årene gik forbi.

 

Read more
Published In: Basket Trøjer Billigt Hits: 37 Comment: 0

Der er mange forskellige typer basketball trøjer derude. Der er brugerdefinerede Basket Trøjer Billigt, begrænset og specialudgave basketball trøje, throwback trøjer, og mange flere. Spørgsmålet er, hvilken type er rigtigt for dig og hvad er der præcis hver type jersey?

Read more
Published In: Basket Trøjer Hits: 56 Comment: 0

Fang dit holds særskilte identitet i et nyt og innovativt design, når du får fat i denne Philadelphia 76ers Swingman trøje. Direkte inspireret af Nike's Authentic Basket Trøjer, er den udstyret med klassiske trimmer og Philadelphia 76ers-grafik sammen med Nike's Dri-FIT teknologi for ekstra komfort. Der findes også NikeConnect-teknologi, som åbner eksklusivt indhold, herunder højdepunkter, specialtilbud og mere episke fanoplevelser på spilledagen. Før du går til næste Philadelphia 76ers-spil, tag fat i denne utrolige trøje, så alle ved, at din fandom er på forkant.

Read more
Published In: NBA Trøjer Børn Hits: 25 Comment: 0

Vi bringer dig den ultimative samling af NBA kids-beklædning og gaver på nbatrojerdanmark.eu, hvor du kan finde alt, hvad en ungdoms basketballfan ønsker. Shop NBA kids trøjer, T-shirts, legetøj, spil, shorts og meget mere. Gør ferien eller enhver lejlighed speciel med NBA ungdomsudstyr og gaver fra den ultimative sportsbutik.

Read more
Published In: NBA Trøjer Danmark Hits: 30 Comment: 0

Nu er der playoffs, nu er mere end nogensinde tid til at vise din loyalitet over for dit foretrukne NBA-hold. Playoffs er altid en spændende tid på året, og typisk når fans har det bedste ved at vise deres støtte ved at bruge trøje, hatte, t-shirts og alle former for NBA-varer.

Read more
Published In: Basket Trøjer Billigt Hits: 33 Comment: 0

Design af dine basketball trøjer er nemt, hvis du vælger den rigtige producent, og du kender de væsentlige designtips, der hjælper dig med at gøre dit basketballtrøje design til en realitet. Top producenterne vil give dig nemme onlineværktøjer, som giver dig komplet design fleksibilitet, så du kan holde styr på dit eget design fra start til slut.

Read more