Vilkår Og Betingelser

Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt, fordi ved at få adgang til denne hjemmeside, accepterer du at følge og være obligation af disse vilkår og betingelser. Hvis du ikke kan acceptere disse vilkår, skal du ikke få adgang til eller bruge denne hjemmeside.

    VILKÅR at regere

    Disse vilkår og betingelser udgør den endelige og fuldstændige aftale mellem parterne, og ingen vilkår eller betingelser på nogen måde ændring eller ændre de bestemmelser, angivet heri er bindende for vores virksomhed, medmindre skriftligt og underskrevet og godkendt af en officer eller en anden autoriseret person på Vores firma. Ingen ændring af nogen af ​​disse vilkår ændres efter Vores Selskabets forsendelse af varer efter modtagelsen af ​​Købere køber orden, anmodning forsendelse eller lignende, der indeholder trykte vilkår ud over eller i konflikt med vilkårene heri. Hvis et vilkår, klausul eller bestemmelse erklæres ugyldig ved en kompetent domstol, sådan erklæring eller bedrift ikke påvirke gyldigheden af ​​ethvert andet udtryk, klausul eller bestemmelse heri indeholdt.
    ACCEPT AF ORDRER

    Alle ordrer er underlagt skriftlig pris verifikation af autoriseret vores virksomhed personale, medmindre der er udpeget skriftligt at være fast i en bestemt periode. Forsendelse af varer uden skriftlig bekræftelse pris indebærer ikke en godkendelse af prisen, der er indeholdt i den rækkefølge.
    UDSKIFTNING

    Vores firma forbeholder sig ret til, uden forudgående varsel, at erstatte et alternativt produkt af lignende art, kvalitet og funktion. Såfremt Køber ikke vil acceptere en erstatning, skal Køber specifikt erklære, at der ikke substitution er tilladt, når køberen anmoder om et tilbud, hvis en sådan anmodning om tilbud er lavet, eller, hvis der ikke anmodning om tilbud blev fremsat, når du placerer en ordre til Vores firma
    PRIS

    De angivne priser, herunder eventuelle transportomkostninger, er gyldige i 10 dage, medmindre der er udpeget som virksomhed for en bestemt periode i henhold til skriftlig citat eller skriftlig salg accept udstedt eller bekræftet af en officer eller andre autoriserede personer i vores virksomhed. En pris, der er udpeget som virksomhed for en bestemt periode kan tilbagekaldes af vores virksomhed, hvis tilbagekaldelsen er skriftlig og er sendt til køber før det tidspunkt en skriftlig accept af prisen er modtaget af vores virksomhed. forsendelse point. Vores firma forbeholder sig ret til at annullere ordrer i begivenheden salgspriser, der er lavere end priser er oprettet af statslige regler.
    TRANSPORT

    Medmindre andet er fastsat, skal Vores firma bruger sin dom i fastlæggelsen luftfartsselskab og routing. I begge tilfælde skal Vores firma ikke være ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller overdreven transportomkostninger som følge af sit valg.
    PAKNING

    Medmindre andet er bestemt, vores virksomhed vil kun opfylde sine mindstestandarder emballeringen af ​​den metode til transport valgt. Udgifterne til alle særlige pakning, læsning eller afstivning anmodet Køber vil blive betalt af Køber. Alle udgifter til pakning og forsendelse til købers særlige udstyr skal betales af Køber.